Over mij

Wilco van Heugten (04-09-1965, Terneuzen)

Een foto knippen. Voor velen onder ons betekent het niet meer dan het vastleggen van een, al dan niet, persoonlijk moment. Voor mij gaat fotograferen echter net wat verder.

Het is een stukje beleving met alles wat erbij komt kijken: Locatie, compositie, sluitertijd, iso, diafragma en brandpunt. Zomaar wat factoren die in meer of mindere mate een rol spelen bij het streven naar het maken van het perfecte plaatje.

Naast mijn baan bij de brandweer is fotografie mijn grote passie.
Mijn fascinatie voor fotografie dateert al van vele jaren geleden. Alleen op vakantie betekende klimmen in de bergen van Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Uiteraard moesten deze avonturen op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Later werd het allemaal wat minder avontuurlijk maar overal ter wereld waar ik ben geweest maakte de camera deel uit van mijn bagage.

Cursussen, zelfstudie en vooral veel, heel veel oefenen heeft mij gebracht waar ik nu ben en elke dag leer ik nog bij. Natuur- en landschapsfotografie blijft mijn passie maar ook in het schieten van een mooie portretfoto, macrofotografie of het bezoeken van een urbexlocatie vind ik meer dan voldoende uitdaging.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van mijn website en portfolio.
Spreken mijn foto’s u aan en wilt u gebruik maken van mijn diensten schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Camera: Canon EOS 6D Mark II